FOODMASTER MARKTZICHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 452 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foodmaster Marktzicht. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 21:35 Het eten was niet al te warm. Waarschijnlijk door het slechte weer. Maar met 3 euro bezorgkosten mag je wel verwachten dat het goed warm is.
16 feb 2024 om 20:12 Heerlijk gegeten. Ga vaker bestellen bij Foodmaster.
15 feb 2024 om 20:22 tevreden
13 feb 2024 om 21:31 Hele slechte service slecht bereikbaar en onredelijke compensatie
11 feb 2024 om 7:57 Het was koud, heel erg koud
5 feb 2024 om 8:31 3x mini snacks besteld en maar 2x gekregen, waren ook totaal doorbakken dus viel tegen. Patat was wel lekker!
3 feb 2024 om 20:25 Als wij hier bestellen is het eigenlijk altijd goed. Op tijd en nog lekker warm/heet.
22 dec 2023 om 19:50 Bestelling kwam na ruim 45 min incompleet en koud aan. Wanneer ik hierover bel, krijg ik nonchalant te horen dat het erg druk is en dat de bestelling gewoon is gemaakt. Ik krijg toch de ontbrekende bestelling nageleverd. Na ruim een uur, wederom koud
22 dec 2023 om 19:39 Kwam véél later dan de voorspelde tijd, en het eten was niet warm meer. Ben ik niet van deze zaak gewend.
19 dec 2023 om 18:48 Helft van het friet van al koud! En blijkbaar zat die te lang in frituurolie. En kwa saus was de deksel gewoon half open waardoor de helft al weg was. Ik vind het jammer.
17 dec 2023 om 20:07 Helaas was de bestelling niet compleet. Gebeld, al chaos aan de telefoon.. uiteindelijk het missende eten maar gaan halen, en ook in de zaak was het chaotisch. De aansturing van het personeel leek echt nergens op. Hopelijk volgende keer beter.
8 dec 2023 om 19:35 Wederom een bestelling gedaan en weer niet compleet geleverd. Weer er achteraan gebeld. Dit is de zoveelste keer. En het bestelde eten is er echt niet goedkoop. Dus ik verwacht wel dat de kwaliteit goed is.