FOODMASTER MARKTZICHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 465 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foodmaster Marktzicht. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 21:02 Bestel hier nooit meer, tot 2x aan toe verkeerd bezorgd. Zo slecht, en niet te eten smaakt nergens naar.
24 mei 2024 om 19:56 Op 1 patat zat een berg zout en smaakte nergens naar. Andere patat was gewoon slap en ook een berg zout, ruim de helft heeft de kliko gegeten. En 1 milkshake was aan de onderkant lek. Bestel daar nooit meer.
12 mei 2024 om 10:36 Ze stonden bij het verkeerde adres en ik kreeg niet wat ik besteld had en daarbij was alles al ijskoud. Ongeorganiseerd zooitje is het. Goedkoop spul allemaal en zal er nooit meer bestellen.
5 mei 2024 om 22:08 Bij alle patat ontbraken de uitjes,alles was door elkaar gehusseld,zakken doorgelekt.Belde vanwege missend item,werd onderbroken door de eigenaar met de woorden; ik mis 4 man personeel,ben bijna overspannen,je houdt het tegoed.laatste x besteld hier.
1 mei 2024 om 22:36 Het eten was heerlijk!! En een vriendelijke bezorger!!
27 apr 2024 om 20:40 Hamburgers halve kader bovenste gedeelte misten we erop. Br warmvlees was een oorlogbroodje geworden
27 apr 2024 om 19:30 Lekker op tijd Mooi apart ingepakt Het was weer erg lekker allemaal En een vriendleijke bezorger
25 apr 2024 om 20:32 Het werd snel gebracht, extra complimenten voor erg vriendelijke bezorger!
11 apr 2024 om 19:32 Bezorging: Te Laat Items vergeten (wel nabezorgd) Maar zoals alles was het eten KOUD! Reden voor mij om niet nog eens te bestellen hier.
7 apr 2024 om 19:50 Eten half uur te laat en alls was door elkaar geschud. En het eten was koud. Erg jammer
31 mrt 2024 om 19:37 De burger was goed, de portie friet wat klein. Helaas niet warm allemaal gezien de arme bezorger op de fiets door regen moest gaan (de afstand van bezorgen zou je een auto verwachten). Niet slecht maar wel ruimte voor verbetering.
27 feb 2024 om 20:07 Altijd snel bezorgd. Helaas al de 2e keer dat het eten word bezorgd zonder de frisdrank die ik er bij bestel.. zonde van mijn geld