FOODMASTER MARKTZICHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 384 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foodmaster Marktzicht. Meer weten? Ontdek meer

8 nov 2022 om 21:03 Zeer en zeer slecht, bestelling uiteindelijk zelf moet ophalen, ze kregen na een uur pas de bestelling pas binnen, en moesten ons geld maar komen halen, zeer onbeschoft personeel
7 nov 2022 om 5:06 Waren me vergeten en het eten was koud
29 okt 2022 om 12:27 Bezorging 45 minuten later dan de gewenste tijd terwijl de bestelling 2 uur eerder al was gedaan. Patat niet goed gebakken. Bijna nog wit en erg melig. 2 kwekkeboom besteld waarvan er 1 overduidelijk geen was. Bestelling en bezorging ondermaats.
25 okt 2022 om 19:41 Helaas broodje warm vlees met saus besteld maar zat heel weinig saus op. Echt zonde Al eerder doorgegeven maar jullie doen er niets mee
16 okt 2022 om 19:51 zeer kut als je een zigeunerschnitzel besteld krijgt je geen zigeunersaus maar 3 zakjes loempiasaus. En bedankt geen vreten. Ze wilden na1 uur de Saus nabrengen maar Dan is alles al Koud Fck
9 okt 2022 om 20:59 Eten was goed, maar na 50 min moest ik zelf bellen hoe laat het eten bezorgd wordt. Toen zou het nog 15 min duren, uiteindelijk werd het half uurtje later. Ik vind ook raar dat ze zelf niet bellen dat het later wordt.
17 sep 2022 om 15:34 Al wat besteld is smaakte heerlijk. Warm en fijne salade erbij
1 aug 2022 om 22:41 Eten was gelukkig prima, maar jammer dat ik 40 min na verwachte levertijd zelf moest bellen of de bestelling wel doorgekomen was? Raar dat er niet gebeld wordt als er een uur vertraging is.
1 aug 2022 om 20:10 Ze gaven na dat ik belde aan t druk te hebben, duurde ruim 90 min voor we t kregen en had m hamburger die niet gaar was, waarschijnlijk te gehaast gemaakt.
31 jul 2022 om 16:29 Normaal gesproken altijd prima. Nu 75 minuten op heteten gewacht. Als het wat langer duurt bel dan gewoon even. Patat was heel erg zout en wat aan de koude kant.
27 jul 2022 om 20:21 Alles was weer heerlijk, alleen jammer dat de milkshake een beker ijs was ipv vloeibaar
26 jul 2022 om 20:05 20 minuten na bezorgtijd gebeld, de bezorgfiets was stuk, half uur te laat kwam de bestelling, was je fiets stuk, vroeg ik, Nee het is gewoon erg druk .